Такси Русе Букурещ летище Отопени, таксиметров превоз и транспорт

Шопинг тур в Букурещ, Румъния


Букурещ става все по-атрактивна дестинация за българите и много от тях вече отскачат отвъд Дунава да си напазаруват. Днес за 100 евро в Румъния могат да се купят много повече неща, отколкото преди половин година например, защото стоките струват същите пари и се пазарува в леи. Цените в румънската столица са доста любопитни и една разходка до там наистина си заслужава.


Шопинг тур в Букурещ

Търговски център "Афи Палас Котрочен" в Букурещ е идеално място за пазаруване, забавление и отдих. Търговският център в Букурещ разполага с над 300 магазина с известните марки Zara; Mango; Puma; New Yorker; Benetton; Sprinfield; Tommy Hilfiger; Bigotti; Massimo Dutti; Kenvelo; Bershka; Pimkie; Promod; Stradivarius; C & A; Marks & Spencer и много др.; хипермаркет; заведения за хранене McDonald’s, KFC, Pizza Dominium, Starbucks и др. За тези, които се интересуват от забавление в Букурещ - голяма пързалка и картинг писта, стена за катерене, вело пътека, езеро с лодки, детски площадки, кино с 20 екрана, първият IMAX в Румъния, две казина и много други атракции.


Банеаса шопинг в Букурещ

Банеаса шопинг мол (Baneasa Shopping City), където ще намерите магазини на над 100 световно известни марки. На огромния паркинг в Букурещ през почивните дни често могат да се видят български автобуси и леки коли с наша регистрация. Центърът се намира между двете летища на румънската столица Букурещ и ако човек е решил да обиколи мола и магазините на световноизвестните вериги тук трябва да отдели цял един ден.


Търговски шопинг център Феерия

Търговски шопинг център Феерия и компания Икеа ( FEERIA company IKEA ) - най-големият търговски център в Румъния на площ от 32 600 кв.м. Feeria Commercial Center се намира на север, между двете летища Baneasa и Otopeni - това е мотора на центровете за пазаруване, ако се изразим така, а майката, Feeria Shopping Gallery и е една от предпочитаните галерии за пазаруване. Тук може да намерите световноизвестни вериги и марки като: ИКЕА с разгъната площ около 26 000 кв.м.- мястото, където можете да намерите всичко за вашия дом, офис, общо 7 500 артикула – това са типичните за шведската компания плоскокорпусни мебели в модернистичен стил.

Маршрути Русе Такси

Русе Такси предлага:

  • 24 часа обслужване на клиенти
  • Гаранция за професионално обслужване
  • Прозрачна цена - изправни апарати
  • Безплатни столчета за вашите деца
  • Предплатени пътни такси и застраховки
 

Цени за такси

Русе Такси предлага качество, комфорт и сигурност на най-достъпни цени!
Вижте нашите цени и оферти.
 
Цени за такси

Такси маршрути от и до Румъния

Може да организирате своето пътуване с такси до Букурещ по маршрут или до желан
от вас адрес в Румъния.


Русе такси Ви предлага удобно и комфортно пътуване !